CF-spelen 2019
En dag med rörelseglädje, inspiration, nya möten och kära återseenden!

Anmälan

Anmäl dig här!

Om anmälan och betalning

1. Anmälan FÖR MEDLEM

Anmälan för medlemmar görs via formuläret intill. Observera att samtliga som anmäls här måste ha betalat medlemsavgiften för 2019. Om ni har frågor om ert medlemskap är ni varmt välkomna att ringa RfCF på 018-15 16 22 eller maila på info@rfcf.se.

Restriktioner: observera att den som har en infektion med Burkholderia-komplexet, J-stammen av Pseudomonas Aeriguinosa, Mycobacterium Abscessus eller MRSA tyvärr inte kan delta i CF-spelen eller jubileumsmiddagen.

Sista anmälningsdag till jubileumsmiddagen och för att få entré till subventionerat pris är 15 augusti 2019! Efter den 15 augusti går det inte att avboka.

BETALNING

Efter att din anmälan är klar, klicka här för att komma till betalsidan på Zohero. Om du ska bo på Furuvik lördag till söndag behöver du inte betala entré - då ingår entrébiljetten i boendet (anmälan i formuläret ska dock göras i vilket fall).

PRISER FÖR MEDLEMMAR I RFCF

Barn under 3 år: gratis
Entré (från 3 år): 100 kr
Jubileumsmiddag (3-12 år): 100 kr*
Jubileumsmiddag (från 13 år): 250 kr*

*För att komma in på jubileumsmiddagen behöver du komma in på Furuvik och alltså betala entré (eller bo på Furuvik och därigenom ha gratis entré)

STÖD

Du kan eventuellt få subvention av resa eller boende från din lokal- eller regionförening! Ta kontakt med den förening du tillhör för mer information.

Till dig som är mellan 4 och 18 år och har CF eller PCD ger Min Stora Dag dessutom åkband och presentkort till bland annat mat i samband med CF-spelen 31 augusti. Klicka här för att läsa mer!

2. ANMÄLAN FÖR ICKE-MEDLEM

Om du inte är medlem i RfCF är du ändå välkommen att delta under dagen genom att, som alla andra parkbesökare, betala entré på plats på Furuvik. Då betalar du ordinarie entréavgift och behöver inte anmäla dig.

Om du vill gå på kvällens jubileumsmiddag behöver du dock anmäla dig. Som icke-medlem gör du det genom att skriva till oss på till info@rfcf.se så får du betalningsinstruktioner av oss.

PRISER FÖR ICKE-MEDLEMMAR I RFCF

Barn under 3 år: gratis
Entré (3-12 år): 249 kr
Entré (från 13 år): 299 kr
Jubileumsmiddag (3-12 år): 165 kr*
Jubileumsmiddag (från 13 år): 250 kr*

PASSA PÅ ATT BLI MEDLEM! Klicka här för att komma till medlemsanmälan på RfCFs hemsida!

 
Namn *
Namn
Regionförening *
Vilken regionförening tillhör du/ni?