CF-spelen 2019
En dag med rörelseglädje, inspiration, nya möten och kära återseenden!

Boende

Var vill du bo?

Gävle


Ca 20 min från Furuvik med bil ligger Gävle. Det går även som stannar precis utanför parken. I Gävle finns en uppsjö av boenden i olika prisklasser för den som vill bo inne i stan. Vi har förhandlat fram erbjudanden till våra medlemmar på nedanstående hotell:

Scandic Gävle Väst. Bo bekvämt i en grönskande omgivning med endast 5 minuters bilväg från centrum och nära aporna i Furuviksparken. Vid dagens slut kan du äta goda svenska klassiker i restaurangen. Träna musklerna i vårt moderna gym, ta ett dopp i poolen och varva ner i bastun. Passa på att låna en cykel i receptionen och utforska hotellets omgivningar. Vår fria parkering är uppskattad av våra gäster. Under sommaren och utvalda perioder gör vi det ännu roligare för barn med aktiviteter som tipspromenad och filmvisning. Läs mer om hotellet på https://www.scandichotels.se/hotell/sverige/gavle/scandic-gavle-vast. Scandic Gävle Väst erbjuder våra medlemmar rabatt på samtliga rumstyper. Uppge bokningskod ”CF-spelen” vid bokning på gavle@scandichotels.com. Priser: Enkelrum 750kr/natt, dubbelrum 950 kr/natt, trippelrum 1150 kr/natt, fyrbäddsrum 1350 kr/natt. 

Clarion Hotell Winn, Gävle. Det moderna 4-stjärniga Clarion Hotel Winn är ett boende, som består av 200 rum. Hotellet är beläget i stadens strandområde, där finns museer, college och borgen samt sjöarna och kullarna och även erbjuder snabb tillgång till Läkerol Arena inom 20 minuters promenad. Det ligger 1 km från Gävles centrum. Clarion Hotell Winn erbjuder våra medlemmar 8% rabatt på boendepriserna. De arbetar med dynamisk prissättning så priserna kan variera beroende på när man bokar men vår rabatt är densamma. Läs mer om hotellet på www.choice.se/clarion/winn. Vid bokning uppge koden ”CF SPELEN” för att ta del av rabatten. 

 Furuvik

Furuviks Havshotell. För dig som vill bo så nära Furuviksparken som möjligt finns Furuviks Havshotell. Vi har fått ett specialpris för er som vill bo här natten mellan fredag och lördag. 1100 kr för ett rum mot havet (ord pris 1495 kr). Extrabäddar tillkommer om så önskas för 400 kr. Uppge kod CF-spelen för att nyttja detta pris. I detta pris ingår inte inträde. Ordinariepris gäller natten mellan lördag och söndag och då ingår inträde.

Furuviks Havscamping. Ett stenkast bort hittar du Furuviks Havscamping. Här finns 15 st havsstugor som rymmer upp till 6 personer fördelat i två sovrum. Det finns även 7 st vanliga stugor med skogsutsikt som rymmer upp till 8 personer (3 sovrum). Här kan du även bo om du har egen husvagn, husbil eller tält. Är du nyfiken på att testa bo i husvagn? Då finns möjligheten att bo i en av Kabes husvagnar som står uppställda på Furuviks havscamping. Här bor man 3-5 personer.

Förutom de boenden som finns angränsande till parken så finns det många olika boenden utanför. Havsbadet är mellansveriges största bad och området är ett av Uppsala läns mest besökta naturreservat, så det finns alternativ för alla oavsett om du önskar camping eller hotell. Vi har fått specialpriser av dessa hotell i Gävle för våra medlemmar:

Andra BOENDEN

Rullsands camping har 250 platser för husvagn/husbil. 18 stugor samt platser för tält. Campingen är en fristående familjecamping där många utav barnaktiviteterna på sommaren är kostnadsfria. Det tar cirka 20 minuter med bil till Furuvik. http://www.rullsand.se

Älvkarleby Fiske och Familjecamping ligger ca 20 min från Furuvik. Här finns platser för husvagn/husbil samt campingstugor i olika storlekar. De säljer även fiskekort för dig som vill fiska. http://www.alvkarlebycamping.se

Gävle Camping Engesberg ligger cirka 30 min från Furuvik och är Gävle stads enda camping. Engesbergs Camping är en lugn familjecamping med 83 platser med el, 15 platser utan el, 24 tältplatser samt 12 campingstugor. http://www.campinggavle.se

Det finns även gott om mysiga bed & breakfast och trevliga vandrarhem i området.