CF-spelen 2019
En dag med rörelseglädje, inspiration, nya möten och kära återseenden!

Om CF-spelen

Glädje. Aktivitet. Kämpaglöd.

Om CF-spelen

Fysisk träning och rörelse är en väsentlig del i det dagliga livet för personer med de kroniska sjukdomarna CF och PCD. Ofta blir hela familjen engagerad i dessa aktiviteter som är nödvändiga för att personen med CF eller PCD ska må bra. Vi har därför skapat evenemanget CF-spelen för att visa på glädjen och nyttan i träning och rörelse.

Den som först kom med idén att anordna ett CF-spel var My Lindahl, tidigare ordförande i Stockholms regionförening. My såg möjligheten att genom CF-spel manifestera gemenskapen kring personer med sjukdomarna CF och PCD och deras familjer. CF-spelen hålls till minne av My Lindahl.

Om Furuviksparken

Furuviksparken är en kombinationspark med något som passar alla - djur, tivoli, äventyrspool samt konserter.

Här kan du strosa runt i en fantastisk miljö och möta häftiga djur och åka fartfyllda attraktioner!

Den 31 augusti, dagen för CF spelen, kommer det vara en konsert kl 20.00 inne i Furuviksparken. Vilken artist det blir är inte släppt ännu, men vi väntar med spänning då det är säsongsavslutning för parken denna kväll.

För mer information om Furuviksparken se https://furuvik.se

Frågor och svar

MÅSTE JAG VARA MEDLEM I RFCF FÖR ATT VARA MED PÅ CF-SPELEN?

Inte alls! Du behöver inte ens ha någon koppling till CF eller PCD - du är fortfarande välkommen, precis som alla andra besökare på Furuvik. Ju fler vi är desto bättre, vi vet att detta kommer vara ett roligt och givande event för alla. Om du är medlem får du ett reducerat pris på entrén och boendet. För mer information om priser, se anmälan.

Vi rekommenderar ändå varmt att bli medlem hos RfCF då det underlättar för dig som vill vara med på fler eventet som RfCF anordnar, men framför allt för att det stödjer RfCFs viktiga arbete för alla med CF och PCD. Det ger dig också en försäkring via riksförbundet under alla våra event. Medlemskap kostar bara 200 kr/år.

IMG_3039.JPG
 

Anmäl ditt deltagande!

Om du vill delta i CF-spelen är det viktigt att du anmäler dig här på hemsidan!

Anmälan ▸

Naong_Vykort_LOW.jpg